Firmaavtale på minilager

Våre minilagre på Leangen, Tiller og Fossegrenda i Trondheim er ideelle for firmaer med behov for ekstra lagringsplass. Med moderne og sikre lagerbygg står inventaret ditt trygt hos oss. Få firmaavtalen i boks hos oss!

Som firmakunde får du faktura rett til bedriften din.

Drive thru – for høyfrekvent bruk

Lageret vårt på Leangen og Tiller har en drive thru som dekker hele førsteetasjen. Her er det ideelt å leie lagerrom for deg med høyfrekvent bruk – eksempelvis leier mange håndverkere og selgere lagerrom her. Drive thruen har store åpne arealer med god plass til varebil og tilhenger, og parkering rett foran lagerdøra di.

God plass i iBOKS Drive thru til varebil og henger.

Slik oppretter du firmaavtale på minilager

Hos oss er det enkelt å bli firmakunde. For å bli firmakunde kan du følge samme booking-prosess som privatpersoner; velg avdeling og størrelse på lageret, og velg deretter å fortsette som firmakunde.

Da får du opp et kontaktskjema som skal fylles ut og sendes inn. Innenfor kundeservice sine åpningstider (08 – 16) ringer vi deg opp straks og setter opp en avtale, slik at du kan få faktura til firmaet ditt.

Les mer om bestilling av lagerrom her.

Firmaavtale på minilager
Flere ansatte? Vi kan ordne egne adgangskoder til alle ansatte.

Visning av minilager

Har du lyst å ta en titt hos iBOKS før du bestemmer deg? Vi setter gjerne opp en uforpliktende visning for deg – ring oss, så tar vi en titt sammen.

Bedriftsavtale lagring

Husk at det blir lagt til 25 % moms på leieprisen for bedrifter.

Sånn – da var firmaavtalen i boks!