Drive thru minilager

På iBOKS Leangen og Tiller er hele førsteetasjen i lagerbygningen en drive thru – ideelt for deg som hyppig er innom lagerrommet!

Her finner du våre største lagerrom med mest luft under taket. Rommene i drive thruen er opp til 120 kubikkmeter – det vil si 40 kvadratmeter med 3 meter under taket. iBOKS drive thru kan leies av både privatpersoner og bedrifter med behov for masse plass.

lager med drive thru
Drive thru minilager har god plass til varebil og tilhenger.

Perfekt lager for bedrifter

Drive thruen er ypperlig for bedrifter som ofte er innom lageret. Her kan du kjøre rett inn til døra di, hente det du skal ha og kjøre rett ut igjen – uten noe mer styr. Mange av bedriftene som leier lagerrom i drive thruen vår setter også inn reoler for å få bedre oversikt. Det er plass til store hyllesystemer her siden lagerrommene er både store og det er høyt under taket.

Praktisk info om iBOKS drive thru

  • Du kan kjøre inn biler som er opptil 3 meter høy
  • Våre største lagerrom på 120 kubikkmeter
  • Plass til reoler og hyllesystemer
  • Enkel inn- og utkjøring
  • Gratis jekketraller
drive thru minilager
Kjør helt frem til lagerrommet.

Traller og hjelpemidler

iBOKS Leangen og Tiller Drive thru har parkeringsplasser til høyre langs dørene til lagerrommene, og god plass til å kjøre forbi på venstre side.

I første etasjen finner du jekketraller, sekketraller og varetraller du kan låne helt gratis. Vi har også vareautomat, toaletter og en stor vareheis som frakter deg og tingene dine opp til de andre etasjene.